Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπεσυ Μαλφα - Μπέσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο δεν περάσαμε ποτέ κρίση στον γάμο μας»

Μπεσυ Μαλφα - Μπέσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο δεν περάσαμε ποτέ κρίση στον γάμο μας». Συγκεκριμένα η μπέσυ μάλφα μέσα από συνέντευξη της λύγισε με τις καταγγελίες και ειδικά όταν αναφέρθηκε ότι εμπλέκονται και παιδιά. Η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της κουβέντας είπε Όπως επισημαίνει θεωρεί υποχρέωσή της να μεγαλώσει «ωραίους. Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. Το ξέσπασμα της μπέσυς μάλφα.

Η τελευταία βόλτα με την κουμπάρα της πριν το lockdown. Στην εκπομπή «πρωϊνό» ήταν καλεσμένη σήμερα η μπέσυ μάλφα, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά ταραγμένη με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με τις σεξουαλικές. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Η μπέσυ μάλφα δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή και τη συγκίνησή της για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου. Η μπέσυ μάλφα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «εγω!

Μπέσυ Μάλφα: "Έχω πάρει και 10.000 ευρώ για επεισόδιο" - nassosblog.gr
Μπέσυ Μάλφα: "Έχω πάρει και 10.000 ευρώ για επεισόδιο" - nassosblog.gr from nassosblog.gr
Ιδιαίτερα φορτισμένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου ήταν η μπέσυ μάλφα στο πρωινό. Η μητέρα της, όλγα μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών βακαλό, ενώ ο πατέρας της, γιάννης βασιλόπουλος. Όπως επισημαίνει θεωρεί υποχρέωσή της να μεγαλώσει «ωραίους. Συγκεκριμένα η μπέσυ μάλφα μέσα από συνέντευξη της λύγισε με τις καταγγελίες και ειδικά όταν αναφέρθηκε ότι εμπλέκονται και παιδιά. Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. Άλλο το θέατρο κι η υποκριτική, άλλο η υποκρισία (βίντεο). Η … the post η μπέσυ μάλφα λύγισε στον αέρα. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον θάνατο της έρρικας μπρόγιερ.

Η μητέρα της, όλγα μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών βακαλό, ενώ ο πατέρας της, γιάννης βασιλόπουλος. Η μπέσυ μάλφα μιλάει στο πρωινό για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο επομενο. Η τελευταία βόλτα με την κουμπάρα της πριν το lockdown. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Ιδιαίτερα φορτισμένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου ήταν η μπέσυ μάλφα στο πρωινό. Η μπέσυ μάλφα αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου. Η … the post η μπέσυ μάλφα λύγισε στον αέρα. Θέλει δύναμη να εκτεθείς ή να. Δείτε τους να ποζάρουν μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, νίκη και όλγα! Η μπέσσυ μάλφα, πιστεύει πολύ στην ελληνίδα μάνα και χαριτολογώντας λέει πως αν ο θεός ήταν άνθρωπος θα ήτανε γυναίκα. Your browser does not support the audio element. Άλλο το θέατρο κι η υποκριτική, άλλο η υποκρισία (βίντεο). Φταίει μόνο ο βιαστής, δήλωσε κατηγορηματικά.

Η τελευταία βόλτα με την κουμπάρα της πριν το lockdown. Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον θάνατο της έρρικας μπρόγιερ. Η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της κουβέντας είπε Η μπέσυ μάλφα στο πρωινό glomex. Θέλει δύναμη να εκτεθείς ή να.

Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση!
Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση! from www.tlife.gr
«αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό…»! Η μπέσυ μάλφα και ο γεράσιμος σκιαδαρέσης εκτός από τις δίδυμες κόρες τους έχουν κι ένα γιο. Η μπέσυ μάλφα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «το πρωινό» και μίλησε για όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Η μπέσυ μάλφα μιλάει στο πρωινό για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο επομενο. Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Η μπέσυ μάλφα δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή και τη συγκίνησή της για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου. Η τελευταία βόλτα με την κουμπάρα της πριν το lockdown.

Η μπέσυ μάλφα πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην θεατρική παράσταση «σίρλει βαλεντάιν» που έχει σκηνοθετήσει ο αλέξανδρος ρήγας.

Όσο για το σταθερό καστ της τηλεοπτικής σειράς «room service. Στην εκπομπή «πρωϊνό» ήταν καλεσμένη σήμερα η μπέσυ μάλφα, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά ταραγμένη με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με τις σεξουαλικές. Η μπέσυ μάλφα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «εγω! «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Ιδιαίτερα φορτισμένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου ήταν η μπέσυ μάλφα στο πρωινό. Η μπέσυ μάλφα πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην θεατρική παράσταση «σίρλει βαλεντάιν» που έχει σκηνοθετήσει ο αλέξανδρος ρήγας. «αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό…»! Μπέσυ μάλφα, γεράσιμος σιαδαρέσης (papadakispress/γιάννης νταρίλας). Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Η μπέσυ μάλφα και ο γεράσιμος σκιαδαρέσης εκτός από τις δίδυμες κόρες τους έχουν κι ένα γιο. Η μητέρα της, όλγα μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών βακαλό, ενώ ο πατέρας της, γιάννης βασιλόπουλος. Η … the post η μπέσυ μάλφα λύγισε στον αέρα.

Η μητέρα της, όλγα μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών βακαλό, ενώ ο πατέρας της, γιάννης βασιλόπουλος. Με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση η μπέσυ μάλφα μίλησε στο πρω1νό για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αφορούν σε καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Η μπέσυ μάλφα μιλάει στο πρωινό για τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο επομενο. Η μπέσυ μάλφα πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην θεατρική παράσταση «σίρλει βαλεντάιν» που έχει σκηνοθετήσει ο αλέξανδρος ρήγας. Η μπέσυ μάλφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή πρωινό και δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη φόρτισή της για όλα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες.

Δύσκολες ώρες για την Μπέσυ Μάλφα - Fay's book
Δύσκολες ώρες για την Μπέσυ Μάλφα - Fay's book from www.faysbook.gr
Η μπέσυ μάλφα ήταν καλεσμένη της εκπομπής «το πρωινό» και μίλησε για όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. «αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για αυτό…»! Με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση η μπέσυ μάλφα μίλησε στο πρω1νό για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αφορούν σε καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. Η μπέσυ μάλφα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «εγω! Όσο για το σταθερό καστ της τηλεοπτικής σειράς «room service. Η μπέσυ μάλφα δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή και τη συγκίνησή της για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου.

«ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα.

Φανερά στενοχωρημένη με αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα φορτισμένη από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου ήταν η μπέσυ μάλφα στο πρωινό. «ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη», είπε στον αέρα της εκπομπής η ηθοποιός μπέσυ μάλφα. Η τελευταία βόλτα με την κουμπάρα της πριν το lockdown. Τα «φατσέικα» στο πανεπιστήμιο και η παράσταση στη βουλή. Your browser does not support the audio element. Μπέσυ μάλφα, γεράσιμος σιαδαρέσης (papadakispress/γιάννης νταρίλας). Η μπέσυ μάλφα στο πρωινό glomex. Η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της κουβέντας είπε Η μπέσυ μάλφα βρέθηκε στο «πρωινό» και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του δημήτρη λιγνάδη και τις τοποθετήσεις του αλέξη κούγια. Όπως επισημαίνει θεωρεί υποχρέωσή της να μεγαλώσει «ωραίους. Η μπέσυ μάλφα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «εγω! Όσο για το σταθερό καστ της τηλεοπτικής σειράς «room service.

Post a Comment for "Μπεσυ Μαλφα - Μπέσυ Μάλφα: «Με τον Γεράσιμο δεν περάσαμε ποτέ κρίση στον γάμο μας»"